SCREENOR on suomalainen matkapuhelimien ja tablettien ulkoisen suojaamisen laatumerkki. Toimintaideanamme on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat suojatuotteet ja tavoitteenamme on aina asiakkaan tyytyväisyys. Näin voit luottaa saavasi meiltä markkinoiden parhaat tuotteet. 

Toimipaikkamme on Turussa. Screenor on ALLit Oy -yrityksen tuotemerkki. Olemme valmistaneet matkapuhelintarvikkeita vuodesta 2001 alkaen. ALLit Oyn omistaa pääomasijoittaja Emile Kapital Oy. 

Tärkein tuotekokonaisuutemme ovat Screenor näytönsuojalasit ja näytönsuojakalvot.  

TEMPERED Suojalasi on valmistettu lämpökäsittelemällä kovennetusta panssarilasista, joka on 9 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Se suojaa näyttöä vaurioilta ja sen erikoispinnoite pitää näytön kirkkaana ja siistinä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoontuessaan se jää yhtenäiseksi levyksi, joka on helppo poistaa.  Screenor Tempered näytönsuojalasi on todellinen laatuvalinta ja myönnämme sille asennus- ja kestävyystakuun. 

Edullisempana vaihtoehtona valmistamme laminaattisia näytönsuojakalvoja, jotka antavat  kevyen perussuojan näytölle likaa, iskuja ja kulumista vastaan. ORIGINAL -perussuojakalvoa valmistamme markkinoiden kattavimpaan valikoimaan sellaisiakin puhelimia, jotka ovat jo poistuneet markkinoilta.     

Suojakoteloita valmistamme matkapuhelimiin kahta eri sarjaa. Suositut suojakotelomme ovat SMART -sarjan etukannelliset lompakkosuojakotelot ja FLEX -sarjan suojakuoret. Valmistamme niitä laajaan valikoimaan puhelimia monen eri värisinä. Suojakotelomme ovat erittäin laadukkaita ja käyvät aina läpi tarkan laadunvalvonnan.

Tabletteihin valmistamme niin suojalaseja kuin suojakalvojakin, jotka ovat merkkikohtaisia ja istuvat aina täsmällisesti luvattuun malliin. UNIVERSAL -suojakotelomme on yleismallisarja, josta on kätevä valita omaan tablettiin sopiva suojakotelo yksinkertaisesti näytön koon mukaan. Valikoima kattaa kaikki tabletit aina 12,4” näytön kokoon saakka.  

Tuotteet suunnitellaan Suomessa eurooppalaisten standardien ja vaatimusten mukaisiksi ja valmistetaan sopimusvalmistajillamme Kiinassa.

Tuotemerkkeihimme kuuluu myös GRATEQ. Tämän tuotemerkin alla valmistamme laadukkaita matkapuhelimien ja tablettien latauslaitteita: USB -kaapeleita, QI -lataukseen sopivia langattoman latauksen tuotteita ja matkakäyttöön sopivia latauslaitteita Varavirtalähteistä 12/24V tupakansytytinlatureihin. 

Tuotteidemme ensisijainen jälleenmyyjien tukkuri Suomessa ja Baltian maissa on F9 Oy, jonka kautta tuotteemme löytyvät alan liikkeistä ja monista päivittäistavarakaupoista kautta Suomen.

Tuotteitamme voit kätevästi tilata myös nettikaupastamme, jossa toimitukset lähtevät Postin kautta asiakkaalle yleensä 24h kuluessa tilauksesta ja kaikki hinnat sisältävät aina myös toimituksen asiakkaalle.