Screenor logo

SCREENOR LAATUTAKUU

Veloitukseton lisäetu

Suojaukseen käytettävät tuotteet ovat oikein toimiessaan puhelinta suojatessaan kuluvia ja rikkoutuvia, eikä niihin siksi yleisesti myönnetä takuuta.

Vakuudeksi SCREENOR-laadusta myönnämme tuotteillemme Screenor näytön- ja kameransuojalasit, Clever, First, ja Smart lompakkokotelot sekä Bumper ja Lumo- suojakuoret 6kk ainutlaatuisen Laatutakuu -edun kun olet aktivoinut etumme vähintään 1kk sisällä ostopäivästä

Tuoteturvamme kattaa:

Etumme kattaa 6kk:n ajalla lisäksi myös kaikki näytönsuojalasimme reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat ainoastaan mikäli käytät sitä yhdessä valmistamamme SCREENOR -suojakuoren tai kotelon kanssa.
Huomaathan kuitenkin että etumme tarkoitus ei ole korvata mitään näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja koska tällaiset epämiellyttävät kulumajäljet ja rikkoutumiset olisivat usein helposti vältettävissä käyttämällä yhdessä varsinaisesti suojaukseen suunniteltuja SCREENOR-suojakuoria tai -suojakoteloita. Tällaiseksi etumme ulkopuoliseksi näytönsuojalasin normaaliksi kulumiseksi tai rikkoutumiseksi katsomme kaikki näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet ja niistä alkaneet jäljet kuten esim. näytönsuojalasin reunojen kulumisen pudotessa tai osuessaan yhteen taskussa olevien avainten kanssa. Edun lunastuksen edellytyksenä on, että rikkoutuminen täyttää tällä sivulla kerrotut ehdot.

Tapahtuiko vahinko?

Laatutakuu -etumme kattaa näytönsuojalasin asennuksen, kiinnipysymisen ja laitteen pudotessa lasin reunojen sisäpuolelle kohdistuneen rikkoontumisen syystä riippumatta, sekä lompakkokotelon ja kuorien kohdalla esimerkiksi putoamisesta aiheutuneen tuotteemme rikkoontumisen tai kulumisen syystä riippumatta. Etumme kattaa voimassaoloajalla myös kaikki näytönsuojalasimme reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat syystä riippumatta mikäli ne syntyvät käyttäessäsi sitä yhdessä valmistamamme SCREENOR -suojakuoren tai kotelon kanssa.

Bumper iPhone picture

Suojaa puhelimesi suojakotelolla tai kuorella

Näytönsuojalasin lisäksi suosittelemme aina laitteen kokonaisvaltaista suojaamista myös varsinaisesti suojaukseen suunnitelulla Screenor suojakotelolla tai Screenor Bumper suojakuorella, jotka tarjoavat normaalia paremman suojan ja ovat reunoiltaan korkeampia suojaten näin samalla sekä puhelinta että näytönsuojalasia sivuilta ja takaa tulevilta iskuilta sekä kulumiselta. Suojatuotteiden suunnittelussa huomioimme  aina myös näytön- ja kameransuojalasin.

Vakuudeksi tästä, käytettäessä näytönsuojalasiamme yhdessä Screenor First-, Clever-, Smart-, suojakotelon tai Screenor Bumper-, Lumo-kuoren kanssa tarjoamme yhden Laatutakuu -etumme 6kk ajan aivan kaikissa näytönsuojalasin vahingoittumisen tai kulumisen tapauksissa syystä riippumatta.

Näytönsuojalasi

Tuoteturvamme kattaa näytön- ja kameransuojalasin asennuksen, kiinnipysymisen ja laitteen pudotessa lasin reunojen sisäpuolelle kohdistuneen rikkoontumisen, sekä lompakkokotelon ja kuorien kohdalla esimerkiksi putoamisesta aiheutuneen suojatuotteemme rikkoontumisen syystä riippumatta. Etumme kattaa voimassaolonsa aikana myös kaikki näytönsuojalasimme reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat mikäli käytät sitä yhdessä valmistamamme SCREENOR -suojakuoren tai kotelon kanssa.

Screenor full cover

Kysymyksiä ja vastauksia

Tuotteidemme ominaisuuksiin kuuluu, että itsekseen ne eivät hajoa tai vaurioidu, mutta iskusta, suojatessaan laitetta ne kuitenkin saattavat rikkoontua. Yleisesti voidaan todeta että näytönsuojalasi rikkoutuu samasta tai kovemmasta iskuista kuin itse puhelimen näyttö rikkoutuisi. Ainutlaatuinen lisäetumme korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen tällaisen normaalista poikkeavan kulumisen. 

Valitettavasti Laatutakuu ei korvaa näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneita vahinkoja, koska tällaiset epämiellyttävät kulumajäljet ja rikkoutumiset olisivat usein helposti vältettävissä käyttämällä yhdessä varsinaisesti suojaukseen suunniteltuja SCREENOR-suojakuoria tai -suojakoteloita. 

Käytettäessä näytönsuojalasiamme yhdessä joko Screenor Clever, First- tai Smart- suojakotelon tai Screenor Bumper- tai Lumo-kuoren kanssa tarjoamme Laatutakuu etunamme 6kk ajan myös reunojen vaurioitumisen turvan kaikissa näytönsuojalasin vahingoittumisen tai kulumisen tapauksissa syystä riippumatta

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 6kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja sekä aktivoinut edun. Aktivointi tulee tehdä 1kk sisällä ostopäivästä. Myös mahdollinen korvauspyyntö tulee rekisteröidä 6kk sisällä ostopäivästä. Laatutakuusta ei koskaan suoriteta rahakorvauksia. 

Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Näytönsuojalasi on kovempi kuin tavallinen lasi. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä.

Markkinoilla yleisesti myynnissä olevien ohuiden tai osasuojaavien suojakuorten / koteloiden suunnittelun tarkoituksena on toimia vain takakannen visuaalisina naarmuuntumissuojina, minkä vuoksi näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat ovat lasimateriaalien kovasta kestävyydestä huolimatta yleisiä. Näytönsuojalasi oikein toimiessaan näissä tapauksissa rikkoontuu suojatessaan puhelinta.

Nämä reunoihin kohdistuneet vauriot eivät siksi ole etumme ehtojen mukaisia rikkoutumisia emmekä valitettavasti voi tarjota etumme mukaista korvaavaa näytönsuojalasia tilalle kuin ainoastaan siinä tapauksessa mikäli käytössä on ollut valmistamamme varsinaisesti suojaamiseen suunniteltu mikä tahansa mallinmukainen SCREENOR-suojakuori tai kotelo.

Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei ole voimassa miltään osin mikäli näytönsuojalasia käytetään yhdessä sellaisen suojakuoren kanssa, joka koskee tai painaa reunoiltaan näytönsuojalasia. Takuu ei myöskään koske tablet-mallien näytönsuojalaseja eikä puhelinmalleja, joiden valmistus on loppunut tai valikoimamme poistokorituotteita.