Screenor logo

Tapahtuiko
vahinko?

llmoita vahingosta

Screenor laatutakuu, näin se toimii:

’) Laatutakuu-edun lunastus vaatii aktivoinnin 1kk sisällä ostopäivästä. Aktivoi Laatutakuu ensin Aktivoi Laatutakuu-sivullamme tästä ja saat edun lunastukseen tarvittavan aktivointikoodin sähköpostiisi.

Vakuudeksi SCREENOR-laadusta valmistajana myönnämme tuotteillemme Screenor näytön- ja kameransuojalasit, Clever, First, ja Smart lompakkokotelot sekä Bumper ja Lumo- suojakuoret 6kk ainutlaatuisen asennukseen ja kestävyyteen liittyvän tuoteturvan seuraavin ehdoin.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 6kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Laatutakuusta ei koskaan suoriteta rahakorvauksia. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Näytönsuojalasi on kovempi kuin tavallinen lasi. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä.

Markkinoilla yleisesti myynnissä olevien ohuiden tai osasuojaavien suojakuorten / koteloiden suunnittelun tarkoituksena on toimia vain takakannen naarmuuntumissuojina jonka vuoksi näytönsuojalasin reunoihin kohdistuneet jäljet tai kulumat ovat lasimateriaalien kovasta kestävyydestä huolimatta yleisiä näytönsuojalasin näin oikein toimiessaan rikkoutuvan suojatessaan puhelinta. Nämä eivät siksi ole etumme ehtojen mukaisia rikkoutumisia emmekä näiden käyttämisen perusteella voi valitettavasti tarjota etumme mukaista korvaavaa tilalle kuin jos käytössä on ollut valmistamamme varsinaisesti suojaamiseen suunniteltu SCREENOR-suojakuori tai kotelo.

Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei kata näytönsuojalaseja mikäli niitä käytetään yhdessä sellaisen suojakuoren kanssa, joka koskee tai painaa reunoiltaan näytönsuojalasia. Takuu ei koske myöskään tablet-mallien näytönsuojalaseja eikä puhelinmalleja joiden valmistus on loppunut ja poistokorituotteita.