Screenor logo

ERIKOISKOVAPINNOITETUT
näytönsuojalasit

SCREENOR näytönsuojalasit on aina valmistettu lämpökäsittelemällä karkaistusta iskunkestävästä lasista ja erikoiskovapinnoitettu Screencoat-nanomenetelmällä, joka muodostaa lasin pintaan kestävämmän lisäsuojan naarmuuntumisia vastaan. Se helpottaa poistamaan lasista sormenjäljet ja muun lian helposti pyyhkimällä. 

Screencoat-nanopinnoite tekee laseistamme 11H kestäviä eli jopa 3 x perinteistä 9H peruslasia kovemman.
Suojatessaan puhelinta näytönsuojalasi saattaa kovimmista iskuista mennä rikki tai kulua, mutta rikkouduttuaan suojalasi on tarvittaessa yksinkertainen poistaa.

Screenor näytönsuojalasi antibacterial

Premium

Premium tempered on suora perusnäytönsuojalasimme. Se valmistetaan kirkkaasta lämpökäsitellystä iskunkestävästä lasista Screencoat -nanopinnoitteella. Premium Tempered kiinnittyy kokonaan puhelimen näyttöön staattisesti silikonikiinnityksellä. Tämä antaa lasille hyvän kosketusherkkyyden. Premium tempered on yhteensopiva kaikkien perinteisten ja alkuperäisten kuorien kanssa. Silver-edition malli on pinnoitettu antibakteerisella Screencoat-nanopinnoitteella joka hylkii jopa 99,9% yleisimmistä bakteereista.

Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarrat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.

Full cover

Full Cover – lasi valmistetaan lämpökäsittelemällä suorana tai kaarevana koko näytön mahdollisimman kattavana iskunkestävänä lasina Screencoat -nanopinnoitteella. Full Cover lasissa on aina musta reunus ja se kiinnittyy näyttöön kestävällä liimakiinnityksellä mahdollisimman hyvän kosketusherkkyyden saavuttamiseksi. Full Cover-lasit ovat yhteensopivia kaikkien Screenor -suojakuorien kanssa.

Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat, kohdistustarrat, tasoituslasta sekä ainutlaatuinen
3kk Screenor-laatutakuu.

Screenor_NFC_Recycled_Frontcover
Screenor-Privacy-näytönsuojalasi

Privacy

Privacy 360’ – suojaa ulkopuolisilta katseilta kaikista neljästä sivusuunnasta.
Privacy – lasi valmistetaan lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista ja se on käsitelty antibakteerisella Screencoat -nanopinnoitteella joka hylkii jopa 99,9% yleisimmistä bakteereista. Privacy kiinnittyy kokonaan puhelimen näyttöön liimakiinnityksellä. Privacy -lasit ovat yhteensopivia kaikkien Screenor-suojakuorien kanssa.

Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarrat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.

VIZOR +

Vizor+ suojaa puhelimen takakameraa naarmuilta ja iskuilta. Vizor+ takakameralasi ei vaikuta kuvien laatuun ja se kiinnittyy staattisesti silikonikiinnityksellä.
Vizor+ on yhteensopiva sekä kaikkien Screenor että puhelinvalmistajan alkuperäisten kuorien kanssa.

Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat sekä ainutlaatuinen 3kk Screenor-laatutakuu.

SCREENOR

Symbolit

Naarmuuntumissuoja

Tehokkaampi suoja naarmuuntumisia
ja iskuja vastaan.

Screencoat -nanopinnoite

Screencoat -nanopinnoite tekee laseistamme 11H kestäviä eli jopa 3 x perinteistä 9H peruslasia kovemman.

360 privacy protection

360° Yksityisyydensuoja

Privacy 360’ - suojaa ulkopuolisilta katseilta kaikista neljästä sivusuunnasta.

Smooth touch

Kitkaton näppäintuntuma

Parempi kosketusherkkyys.

Perfect fitting

Täydellinen istuvuus

Tarkasti mitoitettu kuuloke- ja mikrofoniaukotus sekä mahdolliset laitteen toimintaan vaikuttavat tunnistinanturat huomioituna.

Instructions inside

Pakkaus sisältää ohjeet

Pakkauksista löydät tuotteen käyttöohjeet