Screenor logo

SCREENOR - skyddar din telefon

Bumper

Screenor Bumper – skyddsskal är ett genomskinligt och snyggt bakskal som skyddar telefonen mot stötar, slag och repor utan att dölja mobilens design. Sidorna är tillverkade av tyskt elastiskt stötdämpande UV-skyddat Desmopan TPU-specialmaterial och den genomskinliga baksidan ger ett pålitligt skydd mot repor.

Sidorna på Screenor Bumper -fodralet är något knubbig och högre än själva mobilen för maximalt skydd av inte bara sidorna utan även mobilens skärm. Skalet passar perfekt till Screenor Tempered skärmskydd.

Screenor Bumper -bakstycket är MIL-STD-810G-testat, PETA-certifierat och en VEGAN -vänlig produkt. Screenor Bumper -skal är tillgängliga också som iPhone Magsafe-kompatibla alternativ.

Smart Plånboksfodral

SCREENOR Smart -fodral tillverkas för hand av högkvalitativa material. De är snygga, hållbara och praktiska för dagligt bruk för att ge skydd till mobilen och hålla de viktigaste korten och kontanterna med. Fodralet har tre platser för dina kort och en tunn ficka för kvitton eller kontanter. Brickan som håller telefonen är tillverkad av något flexibelt TPU-material som skyddar telefonens kanter.

SCREENOR Smart -fodral är gjorda av ekologiskt läder som har tillverkats av miljövänliga material och utan skadliga ämnen. Eco-läder är slitstarkt, mjukt och behagligt att hålla i, och precis som äkta läder genomsyrar även det ekoläder vi använder luft och fukt. Materialet har REACH-testats enligt EU-standarder för skadliga kemikalier.

SCREENOR Smart -plånboksfodral är PETA certifierade och VEGAN vänliga produkter.

First Läderfodral

Screenor First läderfodral tillverkas för hand av utvalt äkta läder och andra högkvalitativa material. De är snygga och hållbara, och ger ett stiligt vardagsskydd för din telefon.

Screenor First läderfodral har ett praktiskt magnetiskt stängningssystem och tunna kortfack på insidan för att hålla dina viktigaste kort till hands.

Clever Plånboksfordral

Screenor Clever – plånboksfodral är tillverkade för hand av högkvalitativt eko-läder. De är lätta, hållbara och praktiska för vardagsskydd mot slitage av mobilen. Det finns en plats för det mest nödvändiga kortet på insidan av frontpanelen.

Fodralets frontpanel stängs magnetiskt utan separat klämma. När det är öppet kan fodralet användas som ett telefonstativ så att det är enkelt att titta på videor på skärmen handsfree.
Liksom äkta läder är det ekoläder vi använder mjukt, hållbart och behagligt att hantera. Den andas och är även genomsläpplig för fukt.

Materialet har genomgått bredaste REACH testning enligt EU-standarder for säkerhet mot skadliga kemikalier. Screenor Clever fodral är PETA certifierade och VEGAN vänliga produkter.

Lumo Läderskal med kreditkortsfack

Screenor Lumo mobilskal tillverkas för hand av utvalt äkta läder och andra högkvalitativa material. De är praktiska och tåliga för vardagsskydd av din telefon.

Screenor Lumo bakstycken i äkta läder har två praktiska tunna fack för dina viktigaste kort.

För komplett skydd av mobilen rekommenderar vi att man använder även ett Screenor skärmskydd för att skydda skärmsidan på telefonen samt Screenor Vizor+ för att skydda mobilens kamera.

Lumo Läderskal

Screenor Lumo mobilskal är handgjorda av noggrant utvalt äkta läder och andra högkvalitativa material. De är smala, snygga och hållbara för vardagsskydd av din telefon.

Vi rekommenderar att man även väljer Screenor skärmskydd som ett pålitligt skydd för telefonens framsida samt Screenor Vizor+ för att skydda kameran.

Magsafe korttitasku

Screenor Clever -suojakotelot valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista. Niiden pintamateriaalina käytetään Eko-nahkaa. Ne on suunniteltu kevyiksi, kestäviksi ja helppohoitoisiksi jokapäiväiseen käyttöön suojaamaan puhelinta ja pitämään tärkeimmän kortin mukana.

Screenor Clever-suojakotelon kansi sulkeutuu ilman erillistä sulkijaa magneetilla. Avattuna koteloa voi käyttää myös pöytätukena, jolloin puhelimen näytöltä on kätevää katsoa esim. videoita. Eko-nahka on kestävää, pehmeää ja miellyttävää. Normaalin nahan kaltaisesti se läpäisee ilmaa ja kosteutta. Materiaali on kemikaalitestattu EU-asetusten mukaisesti REACH-testauksella.

Ett hållbart val.