Screenor logo

GRATEQ USB-Väggladdare 

Väggladdare

GRATEQ USB-Väggladdare är effektiva och pålitliga högkvalitativa laddare för mobiltelefoner och surfplattor som kan laddas via USB-laddning.

Från det breda sortimentet av GRATEQ -väggladdare hittar du en optimal laddare för alla dina behov, oavsett om standardladdning eller mer effektiv laddning krävs.


AJOS 12W (den traditionella USB-A) KALAX 20W (USB-C bäst lämpad för PD-laddning), PUDAS 25W (optimal för både PPS- och PD-laddning) och den mest effektiva VEHAS 35W med två intelligenta USB-C-laddningsportar som möjliggör samtidig laddning av både din telefon och klocka, till exempel. Alla GRATEQ väggladdare är CE- och RoHS-certifierade och de uppfyller de högsta produktionsstandarderna. För att säkerställa den kontinuerliga maximala kvaliteten har vi varje produktionsparti testat separat även i Finland.

Lataus-ja-synkronointikaapelit

Laddnings- och synkroniseringskablar

GRATEQ laddningskablar finns i olika längder och med olika laddningshuvuden för olika behov och användningsområden. Till det omfattande urvalet av GRATEQ -laddkablar tillhör såväl USB-A som USB-C samt också Lightning-kablar. Alla GRATEQ lightning -kablar använder original Apple MFI-heads, vilket gör att det inte förekommer några kompatibilitetsproblem och kabeln kan användas smidigt både för laddning och synkronisering av enheten.
GRATEQ laddningskablar är ett smart val för att ersätta en skadad eller om du helt enkelt behöver en extra till hands.

Grateq-Magnet-charger

Trådlös magnetisk laddare

GRATEQ magnetisk laddare klickar på plats och ger lite extra rörlighet med sin 1,5 m långa USB-C-kabel. Magnetisk laddare är lämplig för effektiv QI-laddning upp till 15W så den kan användas för laddning av iPhone 8 eller nyare modeller, AirPods som kommer med trådlöst laddningsfodral och även alla andra QI-kompatibla telefonmodeller oavsett modell.

Väggladdningsenheten säljs separat.

Billaddare

GRATEQ -billaddare är designad med två smarta 36W kombinerade USB-C-portar för snabb laddning av dina mobila enheter från bilens cigarettändaruttag. GRATEQ-billaddaren stöder både PPS och PD-snabbladdning.

GRATEQ USB billaddaren är 12/24V kompatibel och GS/TUV, CE och RoHS godkänd.

Autolaturi