AINUTLAATUINEN SCREENOR LAATUTAKUU ON VELOITUKSETON 3KK LISÄETU

Tuoteturvamme kattaa tuotteen asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Näytönsuojalasi on yhdeksän kertaa kovempi kuin tavallinen lasi. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että itsekseen se ei hajoa mutta iskusta, suojatessaan laitetta se kuitenkin saattaa rikkoontua. Ainutlaatuinen lisäetumme korvaa asiakkaalle myös kerran tuotteen tälläisen epämiellyttävän rikkoontumisen.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, se rikkoutuu tai kohtaat jonkun muun mielestäsi edun alaisen ongelman tuotteemme kanssa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@screenor.fi . Edun käsittelyn edellytyksenä on, että sähköpostissa on kaikki seuraavat tiedot

  • ostopaikka ja päivä
  • puhelinmalli ja merkki
  • kuva näytönsuojalasista puhelimessa
  • lyhyt kertomus tapahtuneesta
  • osoitetiedot uuden toimittamista varten

Toimitamme korvaavan tuotteen postitse, muistathan siksi aina liittää mukaan postiosoitteesi

Valmistajana myönnämme SCREENOR Tempered Näytönsuojalaseille asennukseen ja kestävyyteen liittyvän tuoteturvan seuraavin ehdoin 

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan tuotteeseen per ostokerta ja etu on voimassa 3kk ostohetkestä. Edun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja. Näytönsuojalasia hankittaessa on hyvä ymmärtää, että kyseessä on lisäsuoja, jonka tarkoituksena on parantaa näytön kestävyyttä iskun kohdistuessa siihen. Erittäin harvinaisissa ääritapauksissa näytönsuojalasikaan ei kokonaan estä näyttöä rikkoontumasta. Varsinkin, mikäli isku on kohdistunut suoraan laitteen runkoon ja näytönsuojalasi on pysynyt edelleen ehjänä. Takuu ei koskaan kata päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa tai muita välillisiä vahinkoja.

Takuu ei kata kaarevia suojalasimalleja (Curved tai Full Cover) mikäli niitä käytetään yhdessä suojakotelon tai muun kuin Screenor Bumper-suojakuoren kanssa. Kaarevien Curved näytönsuojalasin kanssa emme suosittele käytettäväksi suojakoteloita tai muita suojakuoria mahdollisten yhteensopivuusongelmien vuoksi. Nämä saattavat aiheuttaa kaarevalle näytönsuojalasille ns. hidasta murtavaa voimaa ja rikkoa sen.