Screenor logo

GRATEQ lataustuotteet

Verkkolaturit

GRATEQ USB-Verkkolaturit ovat laadukkaita teholähteitä puhelinten ja kannettavien USB -latausliittimellä varustettujen tuotteiden luotettavaan lataamiseen. 

Laajasta GRATEQ -verkkolaturimallistosta löytyy sopiva laturivaihtoehto tavalliseen mutta myös tehokkaimpiin latauksiin. AJOS 12W (perinteinen USB-A), KALAX 20W (USB-C sopivin PD-lataukseen), PUDAS 25W (sopivin PPS-ja PD-lataukseen) sekä tehokas VEHAS 35W kahdella älykkäällä USB-C portilla esim. puhelimen ja kellon yhtäaikaiseen lataukseen. Verkkolaturit on CE ja RoHS sertifioituja ja täyttävät vaativimmat valmistusstandardit. Jatkuvan korkean laadun takeeksi turvallisuustestautamme jokaisen valmistetun tuote-erän erikseen Suomessa.

Lataus-ja-synkronointikaapelit

Lataus ja synkronointikaapelit

GRATEQ Latauskaapeleita löytyy eri latausliittimin ja pituuksin eri käyttötarkoituksiin. Kattavasta GRATEQ -Latauskaapelivalikoimasta löytyy niin USB-A, USB-C kuin Lightning-kaapeleita. Kaikki Grateq Lightning -kaapelit käyttävät Applen alkuperäistä MFI- liitintä, mikä tarkoittaa, että yhteensopivuusongelmia ei ole, ja kaapeli toimii sekä lataamiseen että synkronointiin. GRATEQ-latauskaapelit ovat järkivalinta niin nykyisen rikkoutuneen tilalle kuin uuden tarpeeseen.

Grateq-Magnet-charger

Langaton magneettilaturi

GRATEQ Magneettilaturi loksahtaa kohdalleen ja antaa liikutettavuutta 1.5M pitkällä USB-C johdollaan. Magneettilaturi sopii tehokkaaseen Qi-lataamiseen aina 15W asti, joten sillä voidaan ladata langattomasti iPhone 8 tai uudemmat mallit ja langattomalla latauskotelolla varustetut AirPods-mallit sekä myös kaikki muut Qi-yhteensopivat puhelimet mallista riippumatta. Virtalähde myydään erikseen.

Tupakansytytinlaturit

GRATEQ-Tupakansytytinlaturi on kahdella älykkäällä yhteensä 36W USB-C portilla varustettu laturi nopeaan lataamiseen auton tupakansytytinpistokkeesta. Laturi tukee sekä PPS- että PD-pikalatausta.
GRATEQ USB -tupakansytytinlaturi on
12/24V yhteensopiva ja GS/TUV, CE sekä RoHS-hyväksytty.

Autolaturi